top of page
wix13.jpg.jpg

Bij pianoles  wordt er gebruik gemaakt van de beste methoden die er zijn. Voor beginners veelal met meespeel-CD, zodat het niet alleen vanaf het begin leuk klinkt, maar dat de leerling ook hoort hoe het moet gaan klinken. Er is een mix van stijlen mogelijk. In de nieuwste lesmethodes worden sowieso allerlei muziekstijlen gehanteerd.

Tevens kunnen gevorderden terecht voor het klassieke repertoire zoals werken van Bach, Scarlatti, Beethoven, Mozart en Debussy etc.

 

KLAVIERTALENT GEZOCHT.....:

Ben je vol enthousiasme bezig met piano of (kerk) orgel?

Talentvol of gedreven?

Maar heb je het idee dat je er meer uit zou moeten kunnen halen?

Sietse van Wijgerden kan je op elk gebied, technisch of muzikaal, verder brengen. Talentvolle enthousiastelingen uit de regio kunnen een gratis proefles nemen.

Ook als je nog niet zo lang bezig bent, maar wel tijd en aandacht in je instrument steekt ben je van harte welkom kennis te maken met Sietse en de manier waarop hij je vaardigheid aanpakt.

 

In de muziekkamer staat een prachtige Roth & Junius vleugel uit 1910 waarop les gegeven wordt. Tevens is keyboardles mogelijk.

 

Op de pagina  foto's en video's  is te zien op welk niveau een leerling kan spelen na een bepaald aantal maanden les. 

 

Ook kunnen orgellessen bij Sietse thuis worden gegeven. Hij heeft een  prachtig Ahlborn-orgel, een instrument dat het kerkorgel zeer goed imiteert. Er is ook een eiken kistorgel met het touché en de klank van een echt pijporgel. En eventueel kan er ook op een kerkorgel lesgegeven worden. Sietse heeft een groot orgelrepertoire, hij heeft o.m. alles uitgevoerd van J.S. Bach en C. Franck. 

Kijk op zijn website om alle informatie te vinden over Sietse als organist: www.sietsevanwijgerden.com

bottom of page